Mieskuoro Sirkat

Laulutilaukset

Kuoron päätuote on laulu. Halutessasi mieskuorolaulua firmasi juhliin, näyttelyihin, avajaisiin, perhejuhliin tai merkkipäiville, voit ottaa yhteyden: keikkamanageri Jari Rantamäki (puh. 050 3761188 / manager[Ö]sirkat.fi).

Tilauksia vastaanottavat myös pienyhtyeemme:

Hinnasto

Kvartetin (tai vahvistetun kvartetin) esiintyminen lähiseudulla maksaa 300 € riippuen hieman tilauksesta. Koko kuoron esiintymisestä neuvottelemme tapauskohtaisesti ja solmimme siitä kirjallisen sopimuksen. Tilaus on tehtävä ajoissa, jotta ehdimme valmistautua, harjoitella ja sovittaa esiintymisen toimintakalenteriimme.

Tilauksesta on ehdottomasti selvittävä tilaisuuden sisältö ja aikataulu, laulutoiveet, tilaajan yhteystiedot ja laskutusosoite.

Äänitetilaukset

Kissankello Gloria Riemun ääni helähtää Saunadirektiivi Ne laulua kummaa kaikaa

Sirkoilla on myös myytävänä viittä äänitettä: Lassi Utsjoen sävellyskokoelma "Kissankello" vuodelta 1993, "Gloria" vuodelta 1998, joululevy "Riemun ääni helähtää" vuodelta 2001, "Saunadirektiivi" vuodelta 2003 sekä "Ne laulua kummaa kaikaa vuodelta 2012.

Äänitteet maksavat vain 5 €/kpl, paitsi "Ne laulua kummaa kaikaa" 10 €. Supertarjouksena koko setti vain 15 €. Napsauttamalla levyn kantta saat lisätietoa levystä.

Joululevyltä voit kuunnella ääninäytteet Tule Rakkaus Ihmisrintaan sekä Muistojen Joulu.

Posti- ja toimituskulut ovat kotimaassa viisi euroa (5 €), tilauksen suuruudesta riippumatta (ulkomaille 10 €).

Osoita tilaukset sähköpostitse kenelle tahansa sirkalle. Äänitteitä myydään myös konserteissamme.

Grafiikkatilaukset

Miten kaikki alkoi? Lue Sirkat taidegalleristina

Sirkkojen 120-juhlavuoden taiteilijaksi valittu Samuli Heimonen sai valmiiksi litografian Kutsu. Työ on myytävänä kuorolaisten kautta tai sen voi tilata tästä.

Täysiä vuosia juhliessaan kuorolla on ollut tapana hankkia grafiikkataideteos, jota kuoro on myynyt edelleen. Näin olemme edistäneet musiikin ja kuvataiteen yhteyttä. Samuli Heimonen on aikamme tunnetuimpia nuoria taiteilijoita. Hän on kotoisin Saarijärveltä ja asuu nykyisin Jyväskylässä, missä hänellä on ateljee Lutakossa.

Vielä saatavana 110-vuotisjuhlagrafiikkateos, joka on taiteilija Tuomas Hallivuon tekemä "SIRKAN KANSSA WAHLGRENILLA". ERIKOISTARJOUS: teoksen hinta kehystettynä on vain 200 € !

Taulut myydään Sirkkojen toiminnan tukemiseksi.

Yhteydenotto: avjharju@gmail.com tai president@sirkat.fi.

Kalenteri

Hanki seinällesi tai teetä upea luontokalenteri liikelahjaksi!

Yritykset ja yhteisöt voivat tilata kalenteria omalla logollaan varustettuna.
Tilaukset ja tiedustelut:
Esa Järvenpää (jarvenes@gmail.com) 044 5516100

Historiikki

Mieskuoro Sirkat 2000-luvulla – muutosta ilmassa on järjestyksessään jo 7. kuoron historiikki. Sen ovat kirjoittaneet historian väitöskirjatutkijat FM Ida Vesterinen ja FM Lauri Julkunen. Ida on koonnut haastattelujen perusteella näkemyksen vuosilta 1999 ? 2019. Lauri on tehnyt päivitetyn ja lyhyen katsauksen Sirkkojen varhaisempaan historiaan.
Historiikki dokumentoi miesten ja vähän vaimojenkin puhetta kuorosta ja sen merkityksestä. 2000-luvun muutos näkyy jäsenistössä ja ohjelmistossa. Yksi asia ei tule muuttumaan: Sirkat luottavat laadukkaaseen laulamiseen ja hyvällä maulla toteutettuun esiintymiseen.

Kirja ilmestyy myyntiin lokakuun lopussa, ja sitä on saatavilla Sirkkojen jäseniltä.

Tilaukset ja tiedustelut:
secretary@sirkat.fi tai president@sirkat.fi

Viimeksi päivitetty 18.8.2019